Запорізький парк у центрі міста після дощу — як зараз виглядають артоб’єкти

Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти

Як виглядає осінній парк Трудової слави

На початку парку Трудової слави, під величезними дубами, зараз лежить безліч жолудів, що хрустять під ногами. А після дощу тут пахне дубовим листям і хвоєю.

Журналістка zprz.city побувала у цьому парку, що у самісінькому центрі міста, зі сторони проспекту Соборного. У теплу пору року парк Трудової слави приваблює багато людей. Навіть одразу після дощу тут є гуляючі.

Читайте також: Казкова атмосфера — як виглядає запорізький парк вересневим вечором (фото)

У частині парку — охайні дороги з плиточок для прогулянок.

Круто, що у парку Трудової слави є цікаві місця для селфі.

Є фотозона з кованими «картинами»-рамками під назвою «Запоріжжя — місто, яке надихає». Арт-алею відкрили у 2012 році до Дня міста, але вона виглядає, як новенька. Гості міста можуть зробити тут класні фото на пам’ять про Запоріжжя.

На арт-алеї розташовані п’ять картин-фоторамок розміром 1,80 на 2,40 м. А ви пам’ятаєте, як виглядає кожна з них? Я, наприклад, хоч і не раз була у парку, не могла згадати «Весну на Зарічній вулиці». Також є «Запорожець» (автомобіль), «Запорізький дуб», «Сталевар» та «Україна» («Карта України»).

До речі, ми писали, як 12 років тому в Запоріжжі урочисто відкривали унікальну арт-алею кованих картин, що увійшла у книгу Рекордів України.

Також у парку створена Алея випускників з оригінальними лавками, оформленими на музичну тему та кованою скульптурою у вигляді рояля. Її відкрили у 2017 році.

Але є й контрасти. Найбільший — занедбана стара будівля колишнього ресторану «Росія», який, втім, прикрашена малюнком на запорізьку тему.

Потребує відновлення невеличка, але дуже мила фігура ведмедя зі штучної трави. Ще рік тому ведмедик виглядав краще.

Взагалі, в цілому парк Трудової слави охайний, тут приємно гуляти. Особливо якщо порівнювати з головним парком Хортицького району, який очікує оновлення.

Ми писали, що весною 2023 року художники розписали непрацюючий фонтан у парку Трудової слави.

Фото автора

Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти Запорізький парк у центрі міста після дощу - як зараз виглядають артоб'єкти

Джерело

Share this post

нет
scroll to top