Вільнянці провели в останню путь загиблого воїна

Вчора Вільнянська міська територіальна громада у глибокій шані та скорботі провела в останню путь воїна-захисника Дмитра Лукіна.

Про це повідомили у міській раді.

Народився Дмитро у місті Запоріжжя 11 серпня 1980 року. Дитинство провів у рідному селі Новогупалівка, де і закінчив 9 класів Новогупалівської школи І-ІІІ ступенів.

У 1998 році закінчив курси тракториста-машиніста у Вільнянському професійному училищі. Працював за спеціальністю на приватному підприємстві “Агрофірма “Родіна”.

11 листопада 2003 року був призваний Вільнянсько-Новомиколаївським об’єднаним районним військовим комісаріатом на строкову службу, яку проходив у Донецьку.

Після служби Дмитро працював на Будівельно-виробничому підприємстві “Олтак” у місті Запоріжжя.

Як тільки почалась повномасштабна війна 2022 року став на захист кордонів України.

28 червня 2022 року був мобілізований першим відділом Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на військову службу до військової частини А 7037, де Дмитро був командиром інженерно-технічного взводу інженерної роти. Мав військове звання – сержант. Дмитро весь цей час захищав українські території у Донецькій області.

3 жовтня 2024 року поблизу населеного пункту Олександропіль Донецької області під час виконання бойових завдань він загинув внаслідок міноментного обстрілу.

Дмитро Лукін був надзвичайно доброю людиною, а ще принциповим, мудрим, – таким його пам’ятають усі рідні та друзі.

У Діми залишилось двоє доньок Дарія та Діана, дружина Тетяна, батько Володимир Геннадійович та рідний брат Олексій. Дмитро був гарним чоловіком, батьком, сином, братом, другом.

Вічний спокій та вічна пам’ять Герою!

Сообщение Вільнянці провели в останню путь загиблого воїна появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top