Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.Школярів тимчасово окупованого Мелітополя агітують вступати до військових закладів РФУ понеділок Україні прогнозують від 1° морозу до 19° теплаСпівробітника Запорізької АЕС Сергія Коржа окупанти засудили на 13 роківРятувальники ДСНС надали допомогу в прифронтовому населеному пункті Пологівського районуСкільки коштує оренда будинку в Дніпровському районі Запоріжжя: огляд цінМешканець Запоріжжя намагався потрапити до Угорщини за допомогою килимка-всюдиходаРосійські загарбники засудили працівника Запорізької АЕС до 13 років ув’язнення…Німецькі солдати їздили на змагання з російськими вояками. Бундесвер почав…Джаред Лето назвав війну в Україні «цими проблемами» і помріяв…Українські військові показали, як знищують логістику окупантів на Харківському напрямку

Зеленський прибув до Хорватії для участі в саміті “Україна – Південно-Східна Європа”

Президент Володимир Зеленський прибув до хорватського міста Дубровник, де в середу відбудеться саміт «Україна – Південно-Східна Європа».

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Прибув до Хорватії для зустрічі з Премʼєр-міністром Андреєм Пленковичем, представниками інших країн регіону та участі у вже третьому саміті “Україна – Південно-Східна Європа”», – зазначив Зеленський.

https://static.ukrinform.com/photos/2024_10/1728467043-293.jpg

Президент повідомив, що на початку візиту він проведе переговори з Пленковичем. «Говоритимемо про продовження оборонної співпраці, реабілітацію наших воїнів, які були поранені на передовій, а також про відбудову України», – зауважив Президент.

https://static.ukrinform.com/photos/2024_10/1728467042-431.jpg

За його словами, на саміті у форматі «Україна плюс 12 країн» йтиметься про реалізацію Формули миру.

«На саміті у форматі “Україна плюс 12 країн” обговоримо міжнародні зусилля заради наближення миру та реалізації Формули миру, наше спільне з партнерами реагування на безпекові виклики, а також взаємодію на шляху до Євросоюзу й НАТО», – сказав Зеленський.

https://static.ukrinform.com/photos/2024_10/1728467041-538.jpg

Як повідомлялося, 28 лютого лідери країн Південно-Східної Європи і України підписали в Албанії спільну декларацію, в якій закликали всю міжнародну спільноту рішуче посилити підтримку України.

Фото: Володимир Зеленський, Телеграм

https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3914409-zelenskij-pribuv-do-horvatii-na-samit-ukraina-pivdennoshidna-evropa.html

 

Сообщение Зеленський прибув до Хорватії для участі в саміті “Україна – Південно-Східна Європа” появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top