Виставка подружжя художників, приязних до Запоріжжя, триває на Львівщині

“Такого у нас ще не було… Персональна виставка наших теперішніх жителів селища Володимира і Катерини Немир. Людей, роботи яких виставлялися не лише по всій Україні, а й у Канаді і Америці. Митців, чиї картини та скульптури прикрашають приватні колекції в купі країн всього світу. Виставка «Мистецтво єднає громаду» відкривається”, – написала минулого тижня начальник Відділ освіти, культури, молоді та спорту Новояричівської селищної ради Наталя Миляник.

Додамо, що завдяки енергії пані Катерини живопис Володимира та її кераміку бачили не тільки запоріжці на виставці в обласному художньому музеї,  а й у Бердянську, Енергодарі, Новій Каховці, Миколаєві… Були вони й на заходах у нашій славній Білозірці… Повсюди залишили о собі вдячні спогади та подаровані роботи.

Виставку відкрито у приміщенні торгового центру “Глобус +” До події долучилися поціновувачі талантів відомого мистецького подружжя Володимира та Катерини Немир, серед яких вдячні учні, батьки, колеги по роботі, знайомі, друзі. Усі виступаючі з неймовірним зачудуванням, щирою повагою говорили про величні постаті Немир.

У своєму виступі голова Новояричівська селищна рада Петро Соколовський відзначив майстерність, унікальний почерк робіт митців, подякував подружжю за неоціненний внесок у розвиток людського потенціалу в громаді та нагородив Грамотою.
Самі ж солезіанти про себе відгукувалися скромно, передаючи у кожному слові любов і радість, подяку і шану усім, кого знають.
   Полотна та скульптури подружжя Немир прикрашають приватні колекції в багатьох країнах світу і в Новому Яричеві, зокрема.
Виставка триватиме  до 16 жовтня 2024 року.
Декілька робіт митців вже продано.
Інеса АТАМАНЧУК за матеріалами відкритих Інтернет-джерел

Сообщение Виставка подружжя художників, приязних до Запоріжжя, триває на Львівщині появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top