Запоріжці направили до податкової служби 195 звернень

За даними Головного управління ДПС у Запорізькій області, найчастіше запоріжці звертаються щодо фактів ухилення від оподаткування та податкових перевірок.

За дев’ять місяців до податкової служби регіону надійшло 195 звернень громадян, переважна більшість яких надіслано поштою та в електронному вигляді.

Як зазначив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев, за тематикою найбільша кількість звернень стосувалася інформування про ухилення від сплати податків – майже 24 відсотки, контрольно-перевірочної роботи – близько 23 відсотків, місцевих податків – 10 відсотків, реєстрації та обліку платників податків – 10 відсотків та інших питань податкової політики – понад десять відсотків.

Громадяни можуть надіслати звернення декількома способами:

– на поштову адресу: 69107, м. Запоріжжя, проспект Соборний, 166;

– через Контакт-центр ДПС за телефоном: 0800 501 007, послідовно натиснувши на інтерактивному голосовому автовідповідачі кнопки “5” та “2”;

– з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку, надіславши на електронну поштову адресу: (у вигляді сканкопії чи фотокопії письмового звернення з підписом заявника із зазначенням дати та місця проживання або підписане кваліфікованим електронним підписом);

– через інформаційно-комунікаційну систему Електронний кабінет за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua (з використанням кваліфікованого електронного підпису).

Сообщение Запоріжці направили до податкової служби 195 звернень появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top