Бердянськ окупанти планують «відновлювати» алкоголем із Чувашії

Начальниця відділу розвитку споживчого ринку міністерства економіки чуваської республіки провела для бердянських підприємців презентацію товарів із Чувашії, за допомогою яких загарбники планують відновлювати окуповані території.

Повідомивши про це у себе на сторінці у соцмережах, начальник Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна зазначила також, що «серед усього різноманіття можливої продукції для «відновлення», Чувашія, як пріоритетний напрямок «співпраці», обрала алкоголь.

Під прикриттям «відновлення інфраструктури» та «розвитку економічних зв’язків», окупанти планують налагодити масштабні поставки алкогольної продукції на окуповану територію. Примітно, що російська влада готова компенсувати аж 80% витрат на логістику, аби лише забезпечити безперебійне постачання спиртного до Бердянська, – додала начальник адміністрації.

Така політика, цілком справедливо відзначила Вікторія Галіціна, яскраво нагадує сумнозвісні практики радянської влади, коли алкоголізація населення використовувалася як інструмент соціального контролю.

*

Фото окупантів

Сообщение Бердянськ окупанти планують «відновлювати» алкоголем із Чувашії появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top