Білий дім оприлюднив результати медичного огляду Гарріс, яка йде у президенти

Білий дім 12 жовтня, оприлюднив результати медичного огляду віцепрезидентки Камали Гарріс, яка балотується на посаду президента США.

Зазначається, що віцепрезидентка страждає на сезонні алергії та кропив’янку, а також є короткозорою. Про це написано у листі лікаря Гарріс Джошуа Сіммонса.

Останній огляд віцепрезидентка проходила огляд у квітні 2024 року включно з аналізом крові не виявив підстав для занепокоєння.

У листі сказано, що Гарріс носить контактні лінзи, час від часу приймає протиалергічні ліки, дотримується здорової дієти – не вживає тютюну, а алкоголь п’є лише зрідка і в помірних кількостях.

“Якщо підсумувати, віцепрезидентка Гарріс перебуває у відмінному здоров’ї. Вона володіє фізичною і психічною стійкістю, необхідною для успішного виконання президентських обов’язків”, – зауважив її лікар.

Мета оприлюднення детальних медичних даних про віцепрезидентку США, ймовірно, створення контрасту між нею та республіканським опонентом, 78-річним Дональдом Трампом.

https://gazeta.ua/articles/politics/_bilij-dim-oprilyudniv-rezultati-medichnogo-oglyadu-garris-yaka-jde-v-prezidenti/1196202

Сообщение Білий дім оприлюднив результати медичного огляду Гарріс, яка йде у президенти появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top