Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.Школярів тимчасово окупованого Мелітополя агітують вступати до військових закладів РФУ понеділок Україні прогнозують від 1° морозу до 19° теплаСпівробітника Запорізької АЕС Сергія Коржа окупанти засудили на 13 роківРятувальники ДСНС надали допомогу в прифронтовому населеному пункті Пологівського районуСкільки коштує оренда будинку в Дніпровському районі Запоріжжя: огляд цінМешканець Запоріжжя намагався потрапити до Угорщини за допомогою килимка-всюдиходаРосійські загарбники засудили працівника Запорізької АЕС до 13 років ув’язнення…Німецькі солдати їздили на змагання з російськими вояками. Бундесвер почав…Джаред Лето назвав війну в Україні «цими проблемами» і помріяв…Українські військові показали, як знищують логістику окупантів на Харківському напрямку

Запорізька “Кобра”, яка рятує людей із-під завалів, отримала авто від міжнародних партнерів

Одними з перших, хто виїжджає на місця «прильотів» ракет і авіабомб у Запоріжжі, є комунальна міська спеціалізована воєнізована аварійно-рятувальна служба “Кобра”.

Постійне збільшення надзвичайних ситуацій, які відбуваються в Запоріжжі через військову агресію російської федерації, вимагає задіяння значної кількості спеціального обладнання та техніки.

Тому Запорізька міська рада передала на баланс «Кобри» автомобіль Ford Kuga 2.0 Diesel AWD включно з радіостанцією та комплектом зимової нешипованої гуми на 4 колеса.

– Ви наші герої, наші янголи-охоронці. Саме ви наряду з ДСНС в перші хвилини після жахливих повітряних атак російського агресора рятуєте з-під завалів людей – місто вдячно вам за вашу невтомність.

Я також вдячна нашим міжнародним партнерам за розуміння ситуації в Запоріжжі й відчутну підтримку, – зазначила секретар Запорізької міської ради Регіна Харченко.

Автівка була надана за програмою розвитку ООН згідно з проєктом “EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні” та за фінансової підтримки Європейського союзу.

– Ford буде оперативно-рятувальною машиною для доставлення особового складу до місць надзвичайних ситуацій, де нема потреби у великому обладнанні й габаритній техніці, – каже начальник аварійно-рятувальної служби Сергій Орешко.

Як зазначили в  «Інституті розвитку міста», аварійно-рятувальна служба вже отримувала від міжнародних партнерів каски, спорядження, обладнання, транспортні засоби.

Автівка, яку отримали рятувальники, допоможе їм оперативніше реагувати на виклики.

Сообщение Запорізька “Кобра”, яка рятує людей із-під завалів, отримала авто від міжнародних партнерів появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top