Дрон «Хезболли» влучив в ізраїльську військову базу, загинули 4 солдати, — ЦАХАЛ

В Ізраїлі внаслідок повітряної атаки із використанням безпілотників напередодні у неділю, 13 жовтня, була уражена військова база в районі Біньяміни. В результаті атаки загинули чотири солдати, і ще 7 були поранені.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Армію оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ).

Цієї ночі в ізраїльському військовому відомстві уточнили деталі вчорашньої вечірньої атаки дронів, коли один з запущених бойовиками «Хезболли» безпілотників уразив зібрання людей, і були десятки поранених.
«Учора (у неділю) БПЛА, запущений терористичною організацією «Хезболла», влучив у військову базу, що прилягає до Біньяміни», — розповіли у ЦАХАЛ.
У ЗС Ізраїлю заявили, що під час події «загинули четверо солдатів ЦАХАЛу, ще семеро отримали важкі поранення».
Зазначається, що усіх постраждалих евакуювали до лікарень для надання медичної допомоги.
Також у ЦАХАЛ заявили, що за фактом події» проводиться перевірка».
Дроновий удар в районі Біньяміни в Ізраїлі
Раніше повідомлялося, що у неділю ввечері бойовики угруповання «Хезболла» випустили по Ізраїлю безпілотники. Один дрон уразив зібрання людей в районі Біньяміни, і повідомлялося про поранення 67 осіб.
За даними медиків, чотири особи були тяжко поранені, п’ятеро отримали важкі поранення, а чотирнадцять отримали поранення середньої тяжкості.
Пізніше з’ясувалося, що бойовики «Хезболли» використали дрони-камікадзе «Mirsad», відомі в Ірані як «Ababil-T». Один з них не вдалося збити — він зник з радарів, та потім уразив військових об’єкт.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top