У Бердянську окупанти залякують батьків, діти яких не відвідують захоплені ворогом школи

Від початку окупації фейкова влада Бердянська старанно впроваджує в навчальних закладах «нові» стандарти освіти: у захоплених школах насаджується пропаганда «руского мира», створюються мілітаризовані класи, а дітей змушують вступати до пропагандистських, воєнізованих організацій.

Як зазначила далі у себе на сторінці у соцмережах начальник Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна, разом з тим, існує тенденція посилення тиску на дітей та їхніх батьків, які відмовляються відвідувати заклади освіти, контрольовані загарбниками, та продовжують дистанційне навчання в українських школах.

За словами начальника міськадміністрації, окупанти залякують батьків та загрожують їм штрафами за те, що діти не відвідують підконтрольні їм школи. Більш того, за заявами пропагандистів, батьків можуть обмежити або навіть позбавити батьківських прав. Таким чином, під серйозним тиском опиняються бердянці, які не бажають віддавати дітей до захоплених окупантами закладів та прагнуть, аби їхні діти здобували якісну українську освіту.

Сообщение У Бердянську окупанти залякують батьків, діти яких не відвідують захоплені ворогом школи появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top