Поліція зафіксувала 366 ударів окупантів по Запорізькій області за 14 жовтня: зруйновані будинки та техніка

За добу росіяни завдали 366 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області – поліція зібрала докази воєнних злочинів росіян

▪ 14 жовтня загарбники здійснили 7 авіаційних атак, застосували 222 ударних безпілотники, завдали 7 ударів із РСЗВ та 130- із артилерії по містах і селах Пологівського та Василівського районів. Інформації про постраждалих не надходило.

▪ Під час обстрілів на пологівському та василівському напрямках зруйновані домоволодіння та транспортні засоби. У Гуляйполі внаслідок прямого влучання ворожого снаряду у будинку сталася пожежа, пошкоджене особисте майно громадян. У Приморському в результаті атаки FPV-дрону згорів приватний транспортний засіб, обійшлося без постраждалих.

▪ На місцях ворожих влучань працювали слідчі поліції та СБУ, за зібраними матеріалами відкриті кримінальні провадження. Правова кваліфікація – ч. 1 ст. 438ККУ.

#НПУ #поліція_Запоріжжя #новини #поліція_на_війні #обстріли #воєнні_злочини #stoprussia

Сообщение Поліція зафіксувала 366 ударів окупантів по Запорізькій області за 14 жовтня: зруйновані будинки та техніка появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top