Окупанти засудили мешканця Бердянська до 15 років суворого режиму: що відомо

Південний окружний військовий суд у Ростові-на-Дону виніс вирок жителю Бердянська Запорізької області Дмитру Кравцову, засудивши його до 15 років позбавлення волі. Дмитра затримали ще в літку 2022 року. Його звинувачують в «участі в терористичній спільноті» та «сприянні терористичній діяльності».

Про це повідомляє «Бердянськ сьогодні».

За версією звинувачення, з квітня до липня 2022 року Дмитро Кравцов збирав інформацію про перебування російських військ, співробітників МВС та посадових осіб регіону. А дані надсилав невстановленим особам терористичного співтовариства.

«Чоловік зберігав вибухівку у схованці у місті Бердянську. Також «перебуваючи в ізоляторі тимчасового тримання, Дмитро Кравцов здійснював пошук осіб, які дотримуються антиросійських поглядів, яким пропонував вступити до терористичної спільноти», — сказано у заяві так званого Слідкому Запорізької області.

Відповідно до вироку суду підсудний визнаний винним і йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 15 років у виправній колонії суворого режиму з відбуванням перших 4 років у в’язниці, зі штрафом у розмірі 500 000 рублів.

Читайте також: Понад 30 повідомлень про мінування: запорізька поліція завершила перевірку

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

 

Share this post

нет
scroll to top