У Запорізькій області запрацювала перша соціальна перукарня

За інформацією: Суспільне Запоріжжя.

Оксана Бєкєтова, голова обласного “Червоного хреста” . Суспільне Запоріжжя»Наразі будемо надавати послуги саме нужденним нашим громадянам. Це може бути як сюда прихід, так і дівчата, наші перукарі, будуть виїжджати до людей, які немобільні. Людина, яка має низький дохід, або людина з інвалідністю, або вимушений переселенець, багатодітні — вони отримають це безкоштовно».

Соціальна перукарня у Кушугумі. Суспільне Запоріжжя

Тетяна Школа, фахівчиня обласного товариства «Червоного хреста», розповіла, що клієнтам соціальної перукарні, окрім стрижки, надаватимуть поради про те, як правильно доглядати за волоссям:

Тетяна Школа, фахівчиня обласного товариства «Червоного хреста». Суспільне Запоріжжя»Консультування буде, як правильно здійснювати догляд за волоссям, буде стрижка чоловіча і жіноча і найпростіші укладки. Щоб наше населення, яке не може собі дозволити піти в дорогий салон, і скористатися даними послугами, могла трішечки доброти цієї отримати у нас».

Соціальна перукарня у Кушугумі. Суспільне Запоріжжя

Ця послуга буде оцінюватися як соціально-психологічна, каже Оксана Бєкєтова:

«Тобто людина не сама. Людина відчуває про себе піклування. Стосовно майстрів. Це фахові люди, які мають відповідну освіту, які мають право надавати ці послуги. Це волонтери Червоного хреста, які будуть працювати абсолютно безкоштовно у вільний від основної роботи час».

Відкриття соціальна перукарня у Кушугумі. Суспільне Запоріжжя

Працюватиме перукарня у Кушугумській громаді тричі на тиждень, за попереднім записом, аби мешканці громади мали можливість скористатися якісними перукарськими послугами у комфортних умовах.

Читати ще

Читати ще У Запоріжжі дружина військового відкрила першу публічну пральню

Share this post

нет
scroll to top