З Бердянська окупанти виганяють мігрантів, яких самі набрали на будівельні роботи

У Бердянську окупанти проводять показові чистки мігрантів: вчора окупаційні змі оприлюднили відео, на якому зафіксовано затримання приїжджих роботяг, задіяних на будівництві.

Як уточнює телеграм-канал БердянсЬк Сьогодні, проживають мігранти на території санаторію «Нафтохімік», який рашисти «націоналізували». Причому мешкають там мігранти давно, працюють на будівництві, яке ведеться за кошти російського бюджету в Бердянську та Маріуполі. Наприклад, мігранти  будували молодіжний центр на Середній косі. Тобто, все відбувається цілком та повністю під контролем та з дозволу окупаційної влади.

Але все одно – вчора показово 10 людей затримали та планують видворити.

Як зазначили журналісти каналу, через величезні втрати на війні росія має тотальний брак кадрів та вимушена залучати на роботи мешканців сусідніх країн, а через системне тяжіння до знущань над людьми, постійно створює різноманітні обмеження для роботи мігрантів та змушує їх або виїжджати, або йти воювати в армії агресора.

*

Фото окупантів

Сообщение З Бердянська окупанти виганяють мігрантів, яких самі набрали на будівельні роботи появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top