Поліцейський з Мелітополя, що зрадив Україну, скаржиться на погрози і боїться за своє життя

У Мелітополі зрадник-поліцейський поскаржився на камеру пропагандистам, що йому важко живеться в місті: за ним постійно полюють партизани.

Як зазначили далі журналісти РІА-Південь, з одного боку, Денис Стефанков, а йдеться саме про нього, отримав від окупаційного режиму хорошу посаду: він – цілий командир ППС, пристойну, за місцевими мірками, зарплату. А з іншого, йому, за його словами, постійно загрожують активісти сил спротиву, які є у Мелітополі.

«Звичайно, надходять і погрози. І мені, і членам моєї родини. Навіть була спроба замаху на мене. Мене переплутали з людиною, схожою на мене. Він вийшов із мого під’їзду і сів у автомобіль. При цьому, коли він проїжджав повз сміттєвий бак, бак підірвали. Подумали, що я в автомобілі. Пройшло хвилин 10, і одразу ТГ-канали, новини повідомили про те, що мене ліквідували. Було неприємно читати про себе і бачити фотографію з чорною стрічкою», – поскаржився зрадник пропагандистам.

Між іншим, Стефанков – колишній учасник АТО, український поліцейський, який перейшов на бік окупантів. Допитує і катує мелітопольців, саме за це його ледве не підірвали.

*

Скріншот із пропагандистського ТГ-каналу

Сообщение Поліцейський з Мелітополя, що зрадив Україну, скаржиться на погрози і боїться за своє життя появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top