Музична програма GOGOLFEST. POKRÓVA: день перший, 18 жовтня

В рамках музичної програми будуть представлені артисти, що своєю творчістю осучаснюють надбання культурної спадщини України й актуалізують її звучання. А також сучасні експериментальні проекти, які в основу творчості кладуть переосмислення подій сьогодення.

ЩукаРиба
18 жовтня, 17:00

ЩукаРиба – фольклорний гурт з Києва, який займається відтворенням та популяризацією традиційної музики в різноманітних форматах. Гурт досліджує і презентує спів та інструментальну музику в оригінальному звучанні без аранжувань, а також експериментує з поєднаннями традиції та сучасних жанрів.

Zapaska
18 жовтня, 18:30

Український музичний дует, що виконує альтернативну поп-музику. Перебуваючи удвох на сцені, учасники Zapaska створюють щільне музичне полотно зі звуків традиційних музичних інструментів, вокалізмів, драм-машини, та ефекторних процесорів.

Паліндром
18 жовтня, 20:00

Музичний проєкт українського артиста Степана Бурбана. Він поєднує реп, інді, і електронні елементи у своїй творчості, торкаючись глибоких тем, таких як ностальгія, історія, особисті переживання, а також соціальні і політичні аспекти.

Є можливість придбати квиток на один з вечорів окремо або скористатися Абонементом музичної програми, який дає доступ на всі виступи всіх артистів протягом трьох днів.

Сообщение Музична програма GOGOLFEST. POKRÓVA: день перший, 18 жовтня появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top