Запорізькі підприємці сплатили до місцевих бюджетів понад 140 мільйонів гривень акцизного податку

Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев, упродовж січня-вересня до місцевих бюджетів регіону надійшло 140 мільйонів 600 тисяч гривень акцизного податку з роздрібного продажу підакцизної продукції. Рівень минулорічних надходжень перевищено на 27 мільйонів 500 тисяч гривень або на 24 відсотки.

У вересні запорізькі підприємці сплатили близько 17 мільйонів гривень акцизного податку, що майже на три мільйони гривень або на 19 відсотків більше, ніж торік.

Податківці нагадують, що ставка акцизного податку складає 5 відсотків із кожної одиниці проданої алкогольної продукції чи тютюнового виробу. Цей платіж зараховується до міських, селищних, сільських бюджетів та бюджетів територіальних громад.

Також звертаємо увагу споживачів: інформацію стосовно недотримання правил торгівлі підакцизними товарами, невидачі фіскальних чеків, діяльності суб’єктів господарювання без державної реєстрації, неоформлення найманих працівників тощо можна передавати до Контакт-центру податкової служби за номером телефону: 0 800 501 007.

Сообщение Запорізькі підприємці сплатили до місцевих бюджетів понад 140 мільйонів гривень акцизного податку появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top