Як вибрати стероїди для набору м’язової маси: поради від STShopUA

Кожен спортсмен прагне набрати м’язову масу тіла, створити гарний рельєф м’язів, позбутися непотрібного жирового прошарку. Для цього необхідно не тільки дотримуватися спортивної дієти, регулярно тренуватися в спортзалі, а й приймати спортивну фармакологію. Магазин стероїдів STShopUA пропонує культуристам величезний асортимент різних препаратів (анаболічних стероїдів, пептидів, БАДів, гормонів росту) у прекрасному співвідношенні доступна ціна – висока якість.

Позитивні моменти від прийому анаболічних стероїдів

При правильному підході до прийому спортивної фармакології стероїди надають масу позитивних ефектів на організм спортсменів:

  • підвищують силу і витривалість;
  • покращують фізичні показники;
  • допомагають у массонаборі;
  • позбавляють від непотрібного жирового прошарку;
  • тонізують організм;
  • покращують загальне самопочуття;
  • підвищують сексуальний потяг.

Але щоб препарати дійсно допомогли досягти поставлених цілей у спорті, а не спровокували низку побічних ефектів, призначити їхній прийом повинен спортивний лікар.

Стероїди, що допомагають у масонаборі

Серед величезного розмаїття анаболічних стероїдів для масонабору найкращими вважаються такі препарати:

  1. Дека Дуринабол. Вважається найбезпечнішим і найефективнішим анаболіком у світі спорту. Він абсолютно нетоксичний для печінки, не дає побічних реакцій (за умови правильного приймання) і феномена відкату. Оскільки препарат не піддається ароматизації, чоловіки спортсмени можуть не переживати за прояв гінекомастії та інших негативних побічних ефектів від прийому спортфарми. Активний компонент у препараті не тільки збільшує масу тіла, а й підвищує витривалість, тонізує весь організм, спалює жировий прошарок. За один курс спортсмени можуть набрати до 15 кг сухої та якісної маси тіла, яка залишиться навіть після відміни препарату.
  2. Анаполон. Лідер серед таблетованих стероїдів. Швидко й ефективно нарощує м’язову масу тіла, позитивно впливає на центральну нервову систему, підвищує силу і витривалість. Але після відміни препарату спостерігається значне зниження маси тіла. Тому разом із ним необхідно приймати засоби, які допоможуть зберегти набрану вагу.

 

  1. Тестостерон енантат. Досить ефективний препарат для швидкого массонабору, що характеризується м’яким впливом на організм. Зазвичай призначається на комбінованих стероїдних курсах, щоб спортсмени швидше досягли поставлених цілей. Тестостерон сприяє не тільки ефективному массонабору, а й позбавленню від підшкірного жиру, підвищенню рельєфності м’язів, поліпшенню фізичних показників.
  2. Туринабол. Препарат не піддається ароматизації, не затримує рідину в організмі, тому після нього немає феномена відкату. М’язова маса тіла набирається не так швидко, як з іншими анаболіками, але вона вирізняється якістю і залишається після закінчення прийому препарату.
  3. Болденон. Потужний стероїд, що має високі анаболічні та андрогенні властивості. Збільшує м’язову масу тіла в оперативні терміни, у нього незначний феномен відкату (основна суха і якісна маса тіла після відміни препарату залишається на місці).

 

Який препарат для массонабору вибрати, кожен спортсмен повинен визначитися з лікарем. Він призначить найефективніший препарат, відштовхуючись від виду спорту, фізичних даних, поставлених у спорті цілей і від індивідуальних особливостей організму.

Самолікування може завдати шкоди здоров’ю

Самостійно приймати анаболічні препарати, навіть найщадніші та нешкідливіші, небезпечно для здоров’я. Їхнє неправильно підібране дозування, тривале вживання або непереносимість організмом одного з компонентів можуть спровокувати безліч побічних ефектів: нудота, висипання на тілі, головні болі, тремор рук і ніг, прискорене серцебиття, гінекомастію в чоловіків і вірилізацію в жінок. Тому перед тим, як замовити ефективний препарат для нарощування маси тіла, необхідно проконсультуватися з лікарем, пройти медобстеження і здати необхідні лабораторні аналізи.

 

 

 

 

 

Сообщение Як вибрати стероїди для набору м’язової маси: поради від STShopUA появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top