GOGOLFEST. POKRÓVA у Запоріжжі: музика другого дня, 19 жовтня

Є можливість придбати квиток на один з вечорів окремо або скористатися Абонементом Музичної програми, який дає доступ на всі виступи всіх артистів протягом трьох днів.

Renie Cares
19 жовтня, 17:00

Renie Cares – незалежний музичний проєкт, де варіюються жанри й кількість людей на сцені, незмінними залишаються тільки акт любови до слова-мелодії і широке поле для інтерпретацій опісля.
Їхня музика вирізняється глибокою ліричністю та багатошаровими образами, які вони передають через мелодії, що об’єднують інді-поп, панк і навіть елементи електроніки. Вокалістка гурту, Ірина Панчук, використовує власні життєві переживання для створення пісень, які відображають її емоції та спостереження за навколишнім світом.
Наразі це один із найпопулярніших українських інді-рок гуртів.

Illustration
ДваТри ft Symonenko
19 жовтня, 18:30

ДваТри гурт з Києва та околиць, що грає традиційну танцювальну музику Полісся та Наддніпрянщини. Козачки, польки, вальси – усі ці мелодії учасники гурту вивчають з архівних записів українських сільських музик максимально наближено до оригіналів.
Віталій Симоненко  електронний музикант, перформер і саундизайнер родом з Луганська. Майстерно створює експериментальні танцювальні лайви.
В електро-акустичному лайві ДваТри і Symonenko сплітають гіпнотичність, пʼянку репетативність та мелодійність автентичної української музики з драйвом електронного біта.

Пиріг і Батіг
19 жовтня, 20:00

Український фольк-гурт та музично-поетичний проєкт, метою якого є дослідження української мови та поетики і популяризація їх через музику. 

«Пиріг і Батіг» модернізовують народну пісню та музично трактують поезію українських поетів.

Сообщение GOGOLFEST. POKRÓVA у Запоріжжі: музика другого дня, 19 жовтня появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top