Поліція Запоріжжя взяла участь у заході до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми

До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми в місті відбувся тематично-просвітницький захід для молоді до якого долучилися і наші патрульні.

Панельна дискусія була ключовим елементом заходу, спрямованим на підвищення обізнаності молоді про проблему торгівлі людьми. Експерти, які безпосередньо працюють у цій сфері, поділилися своїм досвідом, розповідали про реальні випадки, труднощі у виявленні таких злочинів та можливості захисту.

Після дискусії відбулася інтерактивна гра, яка допомогла закріпити знання у більш динамічній формі. Гра мала на меті не лише перевірити отриману інформацію, але й сприяти формуванню навичок взаємодії, щоб у реальному житті люди могли швидко орієнтуватися у потенційно небезпечних ситуаціях.

Формат заходу сприяв обміну знаннями між молоддю та представниками установ, що працюють у цій сфері, що допомогло знайти нові шляхи співпраці та протидії торгівлі людьми.

 

#ПорядокЦеТи
#zaporizhiapolice

Сообщение Поліція Запоріжжя взяла участь у заході до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top