Двоє людей перебувають у важкому стані – які наслідки російської атаки по Запоріжжю

Двоє людей перебувають у важкому  стані – які наслідки російської атаки по Запоріжжю

Шість запоріжців постраждали від російської атаки

Сьогодні, 21 жовтня, у Запоріжжі пролунав вибух . Моніторингові групи повідомляли про загрозу балістики. Очільник ЗОВА Іван Федоров повідомив, що росія завдала удар по житловому кварталу Запоріжжя, є поранені.

Читайте також: Запоріжці можуть безкоштовно евакуюватися – як це зробити

Очільник зазначив, що щонайменше шість людей постраждало від ворожого удару по Запоріжжю. Наразі чоловік 49 років та 48-річна жінка у важкому стані. Ще троє людей у стані середньої важкості.

Медики надають їм всю необхідну допомогу.

Також зазнали пошкоджень багато громадських об’єктів, в тому числі дитячий садочок, гуртожитки, одноповерхові та багатоповерхові будинки.



Нагадаємо, якщо постраждала ваша оселя — повідомляйте на 15-80 за номерами:

  • (061) 787 15 80
  • (050) 414 15 80
  • (067) 656 15 80

Зазначимо, що  попередній раз росіяни атакували Запоріжжя в суботу,  19 жовтня. Тоді вони завдали ударів по місту КАБами. Поранення тоді отримали 10 людей, серед яких двоє дітей.

Останнім часом окупанти посилили обстріли Запоріжжя. Тільки за останній місяць було пошкоджено сотні житлових будинків, обʼєктів соціальної інфраструктури, інфраструктури у різних районах міста.

Двоє людей перебувають у важкому  стані – які наслідки російської атаки по Запоріжжю Двоє людей перебувають у важкому  стані – які наслідки російської атаки по Запоріжжю

Джерело

Share this post

нет
scroll to top