У Запоріжжі військові психологи вчили сім’ї захисників протистояти стресу (фото)

Психологи військових частин 3033 та 3026 Нацгвардії України разом із фахівцями запорізького реабілітаційного простору «Блокпост» провели із сім’ями військовослужбовців, які захищають нас на фронті, навчальний тренінг. Його основною метою було створення умов, за яких родичі захисників змогли б напрацювати навички стресостійкості та самодопомоги.

Як зазначили у 23-й окремій бригаді охорони громадського порядку «Хортиця» НГУ, надалі ці навички допоможуть краще справлятися з емоційним напруженням, покращувати взаємостосунки в родині та підтримувати свій внутрішній баланс у складних життєвих ситуаціях.

Додатково сім’ї захисників поінформували стосовно порядку отримання безоплатної психологічної, юридичної, реабілітаційної допомоги від військових частин та запорізького реабілітаційного простору «Блокпост».

Рідні військовослужбовців, додали у бригаді,  побачили можливості, щодо підвищення якості життя в сьогоденні війни, зрозуміли, як зберегти своє ментальне здоров’я.

*

Фото: 23 окрема бригада ОГП «Хортиця» НГУ

Сообщение У Запоріжжі військові психологи вчили сім’ї захисників протистояти стресу (фото) появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top