Канада передала Україні сучасні бронемашини LAV 6, оснащені медичним обладнанням

Канада передала Україні сучасні бронемашини LAV 6, оснащені медичним обладнанням, для евакуації поранених, повідомляє місія Канадських збройних сил (CAF) з підтримки сил безпеки України (операція UNIFIER).

“Після навчань з експлуатації та обслуговування броньованих машин бойової підтримки (у версії «швидка допомога») у Німеччині, машини були завантажені та відправлені в Україну. Ці машини допоможуть Україні в обороні від незаконного вторгнення на її землі”, – йдеться в повідомленні UNIFIER у соціальній мережі Х.

***

Міністерство оборони Канади повідомило про постачання першої партії БТР LAV в Україну.
Кількість поставленої техніки не розголошується.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє місія Збройних сил Канади (CAF) на підтримку Сил безпеки України у  соцмережі X.

AF with Ukraine@CAFwithUkraine
Після навчань з експлуатації та обслуговування броньованих машин бойової підтримки, версії “швидка допомога”, в Німеччині, машини були завантажені та відправлені в Україну. Ці машини допоможуть Україні в обороні від незаконного вторгнення на її землі. #СлаваУкраїні

https://static.ukrinform.com/photos/2024_10/1730044502-244.jpg

“Після навчань з експлуатації та обслуговування броньованих машин бойової підтримки версії “швидка допомога” в Німеччині машини були завантажені та відправлені в Україну. Ці машини допоможуть Україні в обороні від незаконного вторгнення на її землі”, – йдеться у дописі.

 

https://static.ukrinform.com/photos/2024_10/1730044496-342.jpg

Як повідомляв Укрінформ, міністр фінансів України Сергій Марченко 11 жовтня підписав Четверту додаткову угоду з урядом Канади щодо додаткового кредиту в обсязі 400 млн канадських доларів (майже 300 млн дол. США).

https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/3920605-kanada-peredala-ukraini-partiu-btriv.html

Сообщение Канада передала Україні сучасні бронемашини LAV 6, оснащені медичним обладнанням появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top