На Запорізькому напрямку рашисти проводять масові перевірки своєї 58-ї армії

У підрозділах 58-ї загальновійськової армії рф, яка воює на Запорізькому напрямку, проводяться масові перевірки.

Як повідомили партизани, для перевірки укомплектованості особового складу прибула комісія головного управління кадрів міністерства оборони рф (а правильніше – міністерства вбивств). Ця комісія намагається прояснити динаміку укомплектованості, перевірити вік мобілізованих, терміни їхньої підготовки та факти дострокового залучення мобілізованих до штурмових дій на лінії бойового зіткнення.

У зв’язку з цим у партизанів виникає питання: з чого це міністерство вбивств рф почали цікавити подібні питання? Ймовірно, там вирішили з’ясувати, чому їхні вояки так швидко перетворюються на чорнозем, а в кращому випадку – пакетуються, ставши «двохсотими».

*

Свіжі відомості про деякі частини армії ворога оприлюднив Інститут вивчення війни (ISW):

26 жовтня новобранці 1430-го мотострілецького полку 58-ї загальновійськової армії рф атакували позиції Сил оборони на північ від села Роботино Пологівського району Запорізької області – у напрямку села Новоданилівка (теж Пологівського району).

Підготовку до утилізації, називаючи це підготовкою до виконання бойових дій, новобранці полку проходять на Запорізькому напрямку.

Тут же діють оператори безпілотників 150-го окремого протитанкового артилерійського дивізіону 42-ї мотострілецької дивізії 58-ї армії рф.

Сообщение На Запорізькому напрямку рашисти проводять масові перевірки своєї 58-ї армії появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top