«Бочки» з кабачків зі свининою, сиром та помідорами — рецепт неймовірно смачної вечірі

«Бочки» з кабачків зі свининою, сиром та помідорами - рецепт неймовірно смачної вечірі

Ідеальне поєднання овочів, м’яса та сиру

Якщо раптом ви не знаєте, чим побалувати себе та свою родину за вечерею, приготуйте фаршировані кабачки під рум’яною скоринкою із розплавленого сиру. Це проста страва, приготування якої не потребує великих зусиль, але смачно буде всім!

Читайте також: Рецепт приготування спанакорізо — як смакує рис зі шпинатом та лимоном

Інгредієнти:

  • Кабачки — 3-4 штуки
  • Цибуля — 1 штука
  • Рослинна олія – 1 ст. ложка + для змащування
  • Свинячий фарш — 450-500 г
  • Помідори – 3 штуки
  • Моцарелла або інший сир – 100 г
  • Сіль, перець, спеції – за смаком

Приготування:

Кожен кабачок розріжте поперек на частини довжиною не більше 5 см. Чайною ложкою вискоблить м’якоть, залишивши стінки та невелике дно.

Дрібно нарубайте цибулю. За кілька хвилин обсмажте з|із| маслом|мастилом| до м’якості. Злегка остудіть. Змішайте фарш із цибулею, сіллю, перцем та італійськими травами.

Помідори наріжте тонкими кружальцями, сир — платівками. Далі заповніть кожну барило з кабачків м’ясом. Зверху викладіть шматочок помідора, накрийте сиром.

Помістіть заготовки на деко, змащене маслом, і відправте в розігріту до 200°С духовку на 30-35 хвилин.

Також ми писали, як приготувати свинину в духовці з персиковим соусом.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top