Частіше за все запоріжці отруюються овочами та фруктами

За останній тиждень було зареєстровано 79 випадків ГКІ, що в 4,9 рази нижче середнього багаторічного рівня.

В цілому по області лабораторно підтверджено 27,8% випадків ГКІ, із них в 9% – ротавірусна інфекція.

Серед факторів передачі на ГКІ найбільша питома вага приходиться на овочі, фрукти – 27% , м’ясну продукцію – 17% , молочну – 14,3% , рибну продукцію – 4,3%. При цьому питома вага продуктів домашнього виготовлення (неправильного приготування та зберігання) склала 70%, узаконені ринки – 8,6%, вулична торгівля, стихійні ринки – 21,4%.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/chastishe-za-vse-zaporizhci-otrujujutsja-ovochami-ta-fruktami/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=chastishe-za-vse-zaporizhci-otrujujutsja-ovochami-ta-fruktami

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top