Запорізький бренд-шеф Микола Осіпов створив оригінальний авторський рецепт млинців, якому дав назву «Чорний ліс». Головною складовою його млинців. Що і робить їх унікальними, стало лушпиння цибулі. Саме цей інгредієнт і диктує увесь настрій страви та, власне, створює її колір.
Начинка для такої страви у шефа – теж незвичайна. Для неї Микола Осіпов використовує використовує м’ясо косулі, цибулю шалот і фермерські вершки. А коли страва вже готова, саме на етапі декорування і стає зрозуміло, чому млинці отримали таку назву.
Источник: https://tv5.zp.ua/news/chornij-lis-na-stoli-masljanoi-zaporizkij-brend-shef-stvoriv-unikalnij-recept-stravi-z-mlinciv/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=chornij-lis-na-stoli-masljanoi-zaporizkij-brend-shef-stvoriv-unikalnij-recept-stravi-z-mlinciv
Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook