До сиру, м’яса та вина — незвичайний рецепт маринованого винограду

До сиру, м'яса та вина - незвичайний рецепт маринованого винограду

Смачний рецепт незвичайної закуски на всі випадки життя

Сьогодні пропонуємо вам приготувати маринований виноград, який готується дуже просто та відмінно смакує до сиру, м’яса та вина. А ще його можна їсти і просто так — без нічого.

Цікавим рецептом у кулінарній спільності на фейсбуці поділилася користувачка Jen Sav.

Читайте також: Незвичайне поєднання — рецепт джему з гострого перцю та кизилу від господині із Запоріжжя

Всі інгредієнти наведено з розрахунку на 4 банки по 650 мл.

Нам потрібно:

— білий виноград 1;5-2 кг.

Маринад:

— 1 л води

— 150 грамів цукру

— 0,5 ч. л.солі

— 70 гр. оцту яблучного 6%

Приготування:

1. Наповнити ягодами баночки, в кожну банку по одному лавровому листочку, одну паличку кориці, два перчики духмяного горошком, можна по дві штуки гвоздики (якщо є, то додаємо рожевого перцю горошком)

2. Маринад закипить, і відразу залити ним ягоди, і закрутить баночки, добре вкутати і залишити на ніч.

Раніше ми розповідали, як приготувати соус «солодкий чилі» за рецептом господині із Запоріжжя Марини Гармаш. 

Джерело

Share this post

нет
scroll to top