Форум рестораторів у Запоріжжі: чим годувати туристів та за якою кухнею майбутнє

Шефи точно знають, що з місцевих продуктів складно приготувати автентичну страву якоїсь з іноземних кухонь. Тому вони переконані, що рестораторам треба робити ставку на національну кухню — вийде дешевше і не менш смачно. До того ж, саме українська кухня приваблюватиме туристів. Адже вони їдуть до чужої країни за враженнями, в тому числі і гастрономічними. За словами кухарів, відроджуватись має і автентична запорізька кухня,» яка зможе дивувати гостей із інших міст України.

Цікаво й те, що поєднання в одному ресторані одразу кількох кухонь, наприклад, італійської, японської та української, — вже не популярне у світі. Майбутнє за вузьконаправленими закладами харчування. Якщо це українська кухня — радять відроджувати старі рецепти, за якими готували наші пращури. Доповнювати їх незвичними інгредієнтами, додаючи неповторного смаку.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/forum-restoratoriv-u-zaporizhzhi-chim-goduvati-turistiv-ta-za-yakoyu-kuhneyu-majbutnye/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top