Спікери — з Києва, Харкова, Одеси обговорювали формування гастрономічної культури, особливості та нові умови роботи. Учасники форуму приділили увагу і загальній культурі споживання в Україні. Кажуть, що нині люди надають перевагу незвичним стравам, тож українське меню не завжди повинно складатися з суто національних страв. Змінитися кухня має і у Запорізькій області. Почати планують зі створення гастробренду.
Ніжинські огірки, київський торт, полтавські галушки – багато українських міст вже мають свої кулінарні візитівки. А от для Запоріжжя, за словами спікерів, є одразу кілька варіантів страв.
Источник: https://tv5.zp.ua/news/gastro-eksperti-viznachajut-shho-stane-kulinarnoju-vizitivkoju-zaporizhzhja/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gastro-eksperti-viznachajut-shho-stane-kulinarnoju-vizitivkoju-zaporizhzhja
Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook