Важные новости

Готуємо смачну шаурму за незвичайним рецептом — тісто без боршна і масла

Готуємо смачну шаурму за незвичайним рецептом - тісто без боршна і масла

Тісто для шаурми можна приготувати за незвичайним, але простим рецептом

Ця корисна шаурма підкорить вас не тільки своїм смаком, а й простотою приготування. Без краплі борошна, масла чи докорів сумління. Легка, поживна та апетитна, вона стане ідеальним вибором для сніданку, перекусу або вечері. Так вважає господарка Альфія Канюка Сібгатуллина, яка поділилась цим оригінальним способом приготування шаурми у групі «Рецепти моєї бабусі» у фейсбуці.

Читайте також: Пісна шаурма — готуємо страву з фалафелем

Що потрібно:

130 г кисломолочного сиру

2 яйця

100 г дрібно натертої моркви

сіль, спеції на свій смак

скибочки печериць.

Начинка залежить від вашого смаку та того, що є під рукою.

Як готувати

Змішати яйця та сир, додати сіль, спеції за бажанням, моркву, все добре з’єднати. Викласти тісто на пергамент (якщо не впевнені, то змастить олією). Зробить прямокутник, поверх треба викласти скибочки (слайси) грибів та трішки втиснути в тісто.

Читайте також: Готуємо шаурму з куркою вдома: рецепт східного фаст-фуду

Поставте в духовку на 25 хвилин при 180 градусів. Далі ваша фантазія. Наприклад, змащуємо тісто крем-сиром, кладемо нарізані овочі (наприклад, капуста і морква) та шматочки запеченого м’яса (курки) з краплинками французької гірчиці, додаємо зелень і загортаємо.

Ми писали рецепт страви, для приготування якої не потрібна електрика або газ — лаваш з тунцем від Євгена Клопотенка.

А також публікували рецепт простого у приготуванні та дуже смачного омлетного рулету за рецептом кухарів із села Запорізької області.

Джерело

Share this post

нет