Ідеальний перекус для кожного – як приготувати смачний лаваш

Ідеальний перекус для кожного – як приготувати смачний лаваш

Швидкий рецепт смачного перекусу

Найпростіше, що можна приготувати вдома, коли захотілось перекусити, — це закуски з лаваша з різними начинками. Шеф-кухар Євген Клопотенко запропонував приготувати доволі вишукану, але водночас легку страву. Це смачний лаваш з червоною рибою та крем-сиром. Готується за лічені хвилини, а смакує бездоганно.

Читайте також: Готуємо смачну шаурму за незвичайним рецептом — тісто без боршна і масла

Яку рибу обрати

Тут все залежить від вашого смаку та бюджету. Класичний варіант — лосось або форель слабосолена. Ця риба має ніжний смак і приємну текстуру, що класно поєднується з крем-сиром та овочами. Горбуша слабосолена – бюджетна альтернатива, трохи сухіша, але теж смачна. Якщо любите щось нестандартне, зробіть лаваш зі скумбрією гарячого копчення або додайте до страви консервований тунець у власному соку – підійде, якщо змішати з йогуртом чи гірчицею. Якщо хочеться веган-варіант, можна використати морську капусту або копчену моркву (її маринують зі спеціями, щоб нагадувала лосось).

Інгредієнти:

  • 3 круглих лаваші
  • 90-120 г крем-сиру
  • 6 листочків салату
  • 1 середній томат
  • 150 г лосося

Спосіб приготування:

Намастіть на 3 круглих лаваші по 30-40 г крем-сиру. Далі викладіть на одну сторону кожного лаваша по 2 листочки свіжого салату.

На салат викладіть по 50 г лосося. Поріжте кільцями 1 середній томат. Викладіть овоч на рибу рівномірно. Якщо реклама заважає вам готувати, відключіть її, придбавши підписку.

Заверніть кожен лаваш навпіл, а потім ще раз навпіл. Подавайте негайно. Нехай смакує!

Раніше ми писали,  як приготувати заварну паску на манній крупі. Цікавий рецепт святкової випічки від досвідченої господині.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top