Укрзалізниця запускає в тестовому режимі повноцінні обіди на чотирьох поїздах
Як повідомляє компанія, тестування якісного харчування проводитиметься на таких найдовших рейсах:
№351/352 Київ — Кишинів
№95/96 Київ — Рахів
№29/30 Київ — Ужгород
№4/3 Запоріжжя — Ужгород
«Меню розробив шеф-кухар Євген Клопотенко. Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Провідники із радістю запропонують:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курку з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.
Вартість страв: від 170 до 190 гривень.
Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір «варені яйця + курятина»!», — закликають в Укрзалізниці.
Раніше ми повідомляли, що Україною подорожувала унікальна виставка військового і художника Володимира Безрукого.
Джерело