Карпатські деруни і омлет із житомирських яєць: у запорізькому поїзді можна смачно пообідати

Карпатські деруни і омлет із житомирських яєць: у запорізькому поїзді можна смачно пообідати

Укрзалізниця запускає в тестовому режимі повноцінні обіди на чотирьох поїздах

Як повідомляє компанія, тестування якісного харчування проводитиметься на таких найдовших рейсах:

№351/352 Київ — Кишинів

№95/96 Київ — Рахів

№29/30 Київ — Ужгород

№4/3 Запоріжжя — Ужгород

«Меню розробив шеф-кухар Євген Клопотенко. Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.

Провідники із радістю запропонують:

  • карпатські деруни;
  • омлет із житомирських яєць;
  • курку з подільською картоплею та овочами;
  • кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.

Вартість страв: від 170 до 190 гривень.

Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір «варені яйця + курятина»!», — закликають в Укрзалізниці.

Раніше ми повідомляли, що Україною подорожувала унікальна виставка військового і художника  Володимира Безрукого.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top