Для виробництва крафтового запорізького хліба використовують і різноманітне борошно: рисове, вівсяне, горохове, гречане, кукурудзяне. Більш за те, ви самотужки можете допікати такий хліб вдома, щоб він точно був як «з печі».
Пекар-крафтяр Олег Огієнко. Чоловік добре знається на тому, як зробити корисний і оригінальний продукт. Чоловік вивчав літературу,брав майстер-класи у професіоналів і врешті вирішив пов’язати з цим життя – попри труднощі, яких на початку вистачало.
Запорізький крафтяр виготовляє з півсотні різних хлібопекарських виробів. Це класична випічка та здоба з використанням дріжджів, і та, що робиться на заквасці. Остання насправді теж містить у собі дріжджі, зауважує Олег.
Ознайомитись з продукцією Олега та його пекарні можна за цим посиланням.
Источник: https://tv5.zp.ua/news/kolorovij-ale-naturalnij-jak-meshkanec-zaporizhzhja-vipikaie-avtorskij-kraftovij-hlib/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kolorovij-ale-naturalnij-jak-meshkanec-zaporizhzhja-vipikaie-avtorskij-kraftovij-hlib
Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook