Кухар із Запоріжжя потрапив до нового сезону проєкту «Майстер шеф»

Шеф кухар Владислав Писанець працював у декількох відомих закладах у Запоріжжі та був учасником Кубків України з кулінарії. Наразі він є шефом соціального кафе BELUGA . Під час виходу першого епізоду телевізійного проєкту Майстер Шеф Професіонали-4 стало відомо, що Владислав став учасником нового сезону. Про це повідомляє 061. Під час кастингу кухар із Запоріжжя мав 45 хвилин на приготування страви. Суддям він представив малий прасол з азовської камбали. Він зізнався, що це експеремент і раніше цю страву він не готував, а вигадав її по дорозі на проєкт. Я приїхав на Майстер Шеф , щоб дізнатися про свої помилки та прокачати їх , — повідомив Писанець. Суддя Володимир Ярославський зазначив, що учасник трохи самовпевнено підійшов до завдання і було б добре, якби Владислав ретельніше готувався на конкурс, що є ніби вступним екзаменом в проєкт. Але судді все ж оцінили страву і взяли Владислава в проєкт, аби він там зміг отримати новий досвід. Раніше ми писали про те, що Владислав Писанець на початку повномасштабної війни зібрав своїх колег по цеху і разом кухарі у соціальному кафе безкоштовно годували військових та переселенців. Владислав тоді розказав, що хоч він і не вміє тримати в руках автомат, але хоче бути максимально корисним людям та допомагати захисникам тим, що він вміє найкраще. Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua Источник: https://www.061.ua/news/3546274/kuhar-iz-zaporizza-potrapiv-do-novogo-sezonu-proektu-majster-sef

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top