Кулінарна екологічна зона – соціальний проєкт, який підтримав один із гіпермаркетів міста. Придбали необхідну техніку і приладдя. А далі вже справа за учасниками. На першому майстер-класі їх навчили, як зробити корисні чипси з фруктів.
“Діти дуже часто використовують штучні соки, напої газовані, фарбовані – хімічні. І наша мета – довести до відома дітей, що соки можна робити з фруктів самим, і самі фрукти й овочі можна вживати і робити їх дуже смачними. І дітям дуже комфортно в таких умовах розвиватися, вчитися, спілкуватися, взагалі взаємодіяти”, – розповіла психологиня благодійного фонду «Карітас Запоріжжя» Леся Макарова.
Майстер-клас показав, що тема здорового харчування не залишає дітей байдужими. Тож такі зустрічі благодійники влаштовуватимуть і надалі.
Источник: https://tv5.zp.ua/news/kulinarna-ekologichna-zona-jak-u-zaporizhzhi-diti-provodili-svij-chas-smachno-ta-korisno/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kulinarna-ekologichna-zona-jak-u-zaporizhzhi-diti-provodili-svij-chas-smachno-ta-korisno
Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook