Студенти Запорізького професійного торгово-кулінарного ліцею, у межах дня відкритих дверей, презентували власні страви. Кожен кулінар обирав стиль оформлення» за натхненням, адже нинішня тематика — це новорічні свята. Гості торгово-кулінарного ліцею могли не тільки скуштувати усі страви, але й подивитись на процес приготування та отримати корисні поради.
Наближення новорічних свят змушує замислитись над тим, що приготувати на святковий стіл. Майбутні кулінари радять – головне до створення кожної страви підходити з любов*ю та натхненням, а також – не боятись експериментувати.
Источник: https://tv5.zp.ua/news/majbutni-zaporizki-kulinari-hizuvalisya-svoyimi-gastro-navichkami/
Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook