На Запоріжжі вже тиждень працює полова кухня, аби нагодувати містян

В Токмаку співробітники ДСНС впродовж останнього тижня регулярно організовують роботу польової кухні для приготування їжі населенню. Місцеві волонтери надають продукти й рятувальники щодня годують близько 500 людей, які звертаються за гарячим харчуванням.

Щодня рятувальники роздають 50 літрів чаю, 120 літрів каші, а також інші продукти, якими рятувальники годують містян, що опинилися у скруті.Служба порятунку робить усе можливе, щоб у ці важкі часи мешканці Токмака відчували підтримку та знали, що про них дбають. 

Источник: https://subbota.ua/news/174169/na-zaporizhzhi-vzhe-tizhden-praczyu%d1%94-polova-kuhnya-abi-nagoduvati-mistyan

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top