На приготування рагу під трохи більш ніж година
Поєднання овочів з м’ясом завжди чудово смакує. Тож сьогодні розповідаємо рецепт приготування овочевого рагу зі свининою.
Читайте також: Насичений смак — як приготувати крем-суп з топінамбура і вершками за рецептом Євгена Клопотенка
Для приготування нам знадобляться наступні інгредієнти:
- Олія 5 столових ложок
- Свинина 500 г
- Цибуля 1 штука
- Морква 1 штука
- Кріп 2 чайні ложки
- Картопля 8 штук
- Лавровий лист 3 штуки
- Сіль на смак
- Кетчуп/томатна паста 4 столові ложки
- Молотий чорний перець на смак
У каструлю налийте олії та розігрійте на середньому вогні. Наріжте м’ясо дрібними шматочками, покласти в каструлю та обсмажити 5 хвилин.
Моркву натерти або нарізати кубиками, цибулю нарізати та додати до м’яса. Обсмажувати 1-2 хвилини. Суміш посоліть, поперчіть та налийте води так, щоб покривало м’ясо.
Додайте до майбутнього рагу лавровий лист, спеції та кріп. Картоплю нарізати кубиками і покласти в каструлю. Налийте воду, щоб вода приховала картоплю. Додати кетчуп чи томатну пасту й довести рагу до кипіння. Варити на середньому вогні приблизно 40 хвилин.
Раніше ми розповідали як приготувати голубці з кабачка за незвичним рецептом.
Джерело