Найкраще поєднання — як приготувати овочеве рагу з м’ясом

Найкраще поєднання - як приготувати овочеве рагу з м'ясом

На приготування рагу під трохи більш ніж година

Поєднання овочів з м’ясом завжди чудово смакує. Тож сьогодні розповідаємо рецепт приготування овочевого рагу зі свининою.

Читайте також: Насичений смак — як приготувати крем-суп з топінамбура і вершками за рецептом Євгена Клопотенка

Для приготування нам знадобляться наступні інгредієнти:

  • Олія 5 столових ложок
  • Свинина 500 г
  • Цибуля 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Кріп 2 чайні ложки
  • Картопля 8 штук
  • Лавровий лист 3 штуки
  • Сіль на смак
  • Кетчуп/томатна паста 4 столові ложки
  • Молотий чорний перець на смак

У каструлю налийте олії та розігрійте на середньому вогні. Наріжте м’ясо дрібними шматочками, покласти в каструлю та обсмажити 5 хвилин.

Моркву натерти або нарізати кубиками, цибулю нарізати та додати до м’яса. Обсмажувати 1-2 хвилини. Суміш посоліть, поперчіть та налийте води так, щоб покривало м’ясо.

Додайте до майбутнього рагу лавровий лист, спеції та кріп. Картоплю нарізати кубиками і покласти в каструлю. Налийте воду, щоб вода приховала картоплю. Додати кетчуп чи томатну пасту й довести рагу до кипіння. Варити на середньому вогні приблизно 40 хвилин.

Раніше ми розповідали як приготувати голубці з кабачка за незвичним рецептом.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top