Хочеш – не хочеш, а організм потребує різноманіття в раціоні, і кілька банок необхідних вітамінів зайвими не будуть. І у сьогоденні на прилавках магазинів є чималий вибір вже готової консервованої продукції, багато людей сьогодні надають перевагу замороженим продуктам.
Але хоронити консервацію все ж зарано. Традиція домашніх заготівок живе навіть усупереч засиллю промислової, так званої, магазинної консервації.
Источник: https://tv5.zp.ua/news/novi-trendi-stali-tradicii-jak-zaporizhci-gotujut-na-zimu-konservaciju/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=novi-trendi-stali-tradicii-jak-zaporizhci-gotujut-na-zimu-konservaciju
Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook