Якщо коротко, то вимоги наступні:
Проведення термометрії всіх працівників перед початком робочого дня. Якщо температура виявиться вище 37,2 градусів – такого співробітника зобов’язані не допускати до роботи, як і людей з ознаками респіраторних захворювань.Обслуговування в громадському харчуванні дозволяється тільки на винос за попередніми замовленнями та/ або на літніх майданчиках під відкритим небом. У такому разі між столами повинна бути дистанція 1,5 метра, а за кожним з них може розташовуватися один або дві людини.На вході необхідно розмістити антисептики.Адміністрація або персонал самі повинні контролювати і забезпечувати умови щодо недопущення черг.Меню повинне розташовуватися поруч з місцем видачі замовлень, давати меню клієнтам не можна.Замовлення повинні видавати виключно в одноразовому посуді і закритій тарі.Працівники повинні використовувати засоби індивідуального захисту, а роботодавець забезпечити їх п’ятиденний запас і стежити за виконанням цього правила.Людей з групи ризику необхідно тимчасово відсторонити від роботи в громадському харчуванні.Перед і після відкриття, а також кожні дві години приміщення повинні оброблятися мийними та дезінфекційними засобами.Місце проведення розрахунку повинно бути обладнане пристроями для безконтактної оплати, поличкою для передачі замовлення без контакту з клієнтом.
Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/
Источник: https://tv5.zp.ua/news/novi-vimogi-jak-pracjuvatimut-zakladi-harchuvannja-v-ukraini-z-11-travnja/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=novi-vimogi-jak-pracjuvatimut-zakladi-harchuvannja-v-ukraini-z-11-travnja
Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook