Важные новости

Пароконвекційна шафа та електрична сковорода: секрети готування на професійній кухні

Професійною кухню роблять люди, які працюють на ній, і обладнання, яким її оснащено. Одними з ключових елементів такої кухні є сковорода електрична професійна та пароконвекційна шафа. Вони мають унікальні переваги та спеціалізовані функції, які стануть у пригоді на промисловій кухні. 

Можливості пароконвекційної шафи для вдосконалення меню

Багатофункціональним тепловим обладнанням, яке дасть змогу значно поліпшити асортимент кухні та приготувати багато унікальних страв, є печі пароконвекційні. Вони поєднують у собі функції духовки, пароварки та конвекційної печі, що дає змогу готувати різноманітні страви з високою якістю та ефективністю.

Наявність на кухні пароконвекційної шафи забезпечує низку переваг, а саме:

  • виконання значного обсягу завдань, що дає змогу скоротити кількість необхідного кухонного обладнання та заощадити простір;
  • рівномірне приготування страв зі збереженням соковитості, смаку й поживних речовин;
  • приготування кількох страв одночасно з високою енергоефективністю;
  • підходить для приготування широкого спектра страв, зокрема без додавання олії, що робить їх більш здоровими.

Пароконвектомат вбудований гармонійно впишеться в загальний інтер’єр кухні завдяки стильному дизайну. Модель також можна вибрати за розміром, необхідним для виконання різних обсягів робіт.

Переваги використання промислової електросковороди

Це потужне теплове обладнання призначене для приготування великих обсягів їжі в закладах громадського харчування. За його допомогою можна значно поліпшити роботу на професійній кухні, оскільки воно, зокрема:

  • дає змогу швидко й ефективно готувати великі порції страв, що вкрай важливо в години пікового навантаження;
  • підходить для смаження, тушкування, пасерування, припускання та інших видів теплової обробки продуктів;
  • забезпечує рівномірний розподіл тепла по всій робочій поверхні, що гарантує якісне приготування страв;
  • дозволяє встановлювати й підтримувати необхідну температуру, що важливо для дотримання рецептури та технології приготування;
  • економить олію та електроенергію.

Виробничі сковороди підвищують ефективність, якість і різноманітність приготування страв на професійній кухні, саме тому важливо вибрати якісне обладнання. 

На офіційному сайті Rational BMSERVICE представлено широкий вибір пароконвектоматів та електросковорід, а також кухонних аксесуарів, що оптимізують роботу на професійній кухні, дають змогу розширити асортимент страв і поліпшити їх якість. 

 

Сообщение Пароконвекційна шафа та електрична сковорода: секрети готування на професійній кухні появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет