Переможці конкурсу “Харчові технології” від благодійного фонду Бориса Колеснікова відвідали Кельн

Місто, яке захоплює з перших хвилин своєю архітектурою та історією – німецький Кельн. Сюди завітали тридцять кращих студентів з усієї України – переможці конкурсу «Харчові технології», який проводить благодійний фонд Бориса Колеснікова. Нагородою від благодійників їм стала поїздка до Кельну, на кращу у світі виставку солодощів та снеків ISM.

Студенти дізнались більше про римсько-католицький готичний Кельнський собор, церкву Святого Мартіна. Пройшлися мостом Кохання та загадали бажання біля пам’ятника «Двоє зі скриньки». Також, завітали до одного із найстаріших підприємств Кельна де виготовляють парфуми. Воно не припиняло свою роботу з 18 століття. Українські студенти відвідали й Музей шоколаду. Тут — солодка історія світу — понад тридцять століть.

Переможці конкурсу “Харчові технології” від благодійного фонду Бориса Колеснікова вирушили на найбільшу у світі виставку ласощів та снеків ISM. 110 тисяч квадратних метрів — це павільйони виставки ISM. Серед різноманіття солодощів та снеків представлена і технологія виробництва. Президент благодійного фонду Борис Колесніков зазначає — усі роботи молодих спеціалістів заслуговують уваги. А досвід, отриманий на виставці буде безцінним для розвитку харчової галузі в Україні. Крім участі у провідному харчовому форумі світу, у молодих спеціалістів є можливість отримати грант фонду Бориса Колеснікова від п’ятдесяти до ста тисяч доларів на розвиток власного старт-апу. Найближчим часом благодійники оголосять правила участі у новому проекті.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/peremozhtsi-konkursu-harchovi-tehnologiyi-vid-blagodijnogo-fondu-borisa-kolesnikova-vidvidali-keln/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top