Просто та смачно — як приготувати рибу з цвітною капустою по-французьки

Просто та смачно - як приготувати рибу з цвітною капустою по-французьки

Запікаємо рибу з цвітною капустою і сиром

Рецептом риби по-французьки поділилась на сторінці у фейсбуці «ПХ (правильне харчування.Кулінарія. Консервація. Випічка» адміністратор групи і кулінарна блогерка Ірина.

Читайте також: Страва з одеським присмаком — як приготувати смачний форшмак за улюбленим рецептом Євгена Клопотенка

Що потрібно:

— філе будь-якої риби 600-700 г

— цвітна капуста

— цибуля — 1 шт

— помідори — 2 шт

— майонез — 4-6 ст.л

— сир — 200 г

— сіль, перець за смаком.

Як готувати

Філе риби солимо, перчимо, додаємо сік лайму або лимону. Відставляємо маринуватися.

Тим часом цвітну капусту ріжемо шматочками товщиною 1 см, розрізаємо навпіл і кладемо на деко, солимо і перчимо. На капусту кладемо тертий сир, філе риби, змащуємо гірчицею в зернах, тонко нарізану цибулю, помідори, нарізані кільцями, тертий сир, зверху робимо сіточку з майонезу.

Читайте також: Смачна риба у фользі — як запекти за рецептом Володимира Ярославського

Ставимо в духовку 180 градусів на 35 хвилин.

Смачного!

Ми писали, як приготувати незвичайну лазанью з баклажанів. 

Джерело

Share this post

нет
scroll to top