Пухнастики та ласощі: як у Запоріжжі працює перше кет-кафе

Ідея створення такого незвичного для Запоріжжя закладу належить Яні Кальшиній. Вона разом зі своїм чоловіком працює ветеринаром, тож знає про чотирилапих все і навіть більше. Нюансів у відкритті такого кафе дійсно вдосталь, але найголовніший — ретельна підготовка самих котиків. Наразі, кет-кафе налічує 10 улюбленців. Яна Кальшина каже, кожен з них має досить непросту історію. Тож за станом котиків постійно слідкують. Наприклад, раптом пухнастик втомиться від постійної уваги відвідувачів, для нього є окрема, так звана, кімната відпочинку.

Власники кафе певнять: їхня мета — подарувати шанс провести час із котами тим, хто з якихось причин не має такої можливості. А перші відвідувачі вже відзначають переваги відкриття такого закладу та впевнені: цікаво буде не тільки дітям, а й дорослим.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/puhnastiki-ta-lasoshhi-jak-u-zaporizhzhi-pracjuie-pershe-ket-kafe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=puhnastiki-ta-lasoshhi-jak-u-zaporizhzhi-pracjuie-pershe-ket-kafe

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top