Рецепт брауні з кабачків: смак, який здивує

Кабачковий брауні — це десерт, у якому поєднуються користь овочів та класичний шоколадний смак. Завдяки кабачку тісто виходить вологим, пористим і менш калорійним, а приготувати його можна з простих інгредієнтів за лічені хвилини.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Анастасії Станкевич.

Кабачкове брауні: легкий рецепт

Для приготування такого незвичного десерту потрібні такі інгредієнти:

кабачки — 300 г
яйця — 2 шт.
розтоплене масло — 50 г
цукор — 130 г
ванільний цукор — 1 пакетик
какао — 50 г
розпушувач — 10 г
борошно — 150 г
горіхи або шоколад для посипки (за бажанням)

Спосіб приготування

Кабачки потрібно нарізати будь-якої форми, покладіть їх у блендер та збийте. В мисці масу з’єднайте разом з цукром, ванільним цукром, какао, розпушувачем, маслом та борошном.

Приготування брауні з кабачком (фото: кадр з відео)

Все ретельно перемішайте та перелийте тісто в форму для запікання, зверху посипте шоколадом або горіхами.

Брауні з кабачком (фото: кадр з відео)

Випікаємо при 180 градусах 35 хвилин на середньому рівні, режим верх-низ. Готовність перевіряємо на зубочистку.

Брауні з кабачком (фото: кадр з відео)

Вас може зацікавити:

Рецепт ніжного десерту з персиками, який варто встигнути приготувати до кінця літа

Домашній соус «Сацебелі» до м’яса та овочів на зиму
Дієтичний десерт без цукру, який повітряний, мов хмаринка

Share this post

нет
scroll to top