Як приготувати смачну рибу, яку скуштують навіть діти
Як приготувати рибу, щоб нагодувати дитину? Сховати її всередині випічки у формі симпатичної рибки. Волован з горбушею за рецептом шеф-кухарки та судді «МайстерШеф» Ольги Мартиновської ідеально підійде для урочистого столу на дитячих святах, а також на кожен день.
Читайте також: Канапки з панкейків та авокадо – як приготувати святкову закуску
Волован – це закуска французького походження. Невелика випічка з листкового тіста заповнюється солоною чи солодкою начинкою.
Інгредієнти:
- 300 г горбуші
- 200 г листкового тіста
- 200 мл вершків
- цибуля-шніт
- петрушка
- яйце
- сіль
- перець
- мускатний горіх
Спосіб приготування:
Налийте оливкову олію в сотейник, додайте цибулю і перемішайте. Додайте вершки, сіль, перець та мускатний горіх.
Наріжте горбушу і помістіть у сотейник, перемішайте. Коли начинка буде готова, відставте її вбік.
Викладіть листкове тісто, за допомогою форми зробіть 2 частини рибки, в одній виділіть круглу лунку, другу змастіть яйцем. Покладіть першу на другу, ложкою довільно намалюйте луску рибки і перекладіть на деко. Рибку змастіть яйцем і зверху. Поставте у духовку на 10 хв при 200°С.
Дістаньте рибку, приберіть вирізану лунку і заповніть місце начинкою з горбушею.
Раніше ми писали, як приготувати смачну качку з яблуками , яка точно не підгорить.
Джерело