Риба, яку з’їдять навіть діти – як приготувати волован з горбушею за рецептом шеф-кухарки

Риба, яку з’їдять навіть діти – як приготувати волован з горбушею за рецептом шеф-кухарки

Як приготувати смачну рибу, яку скуштують навіть діти

Як приготувати рибу, щоб нагодувати дитину? Сховати її всередині випічки у формі симпатичної рибки. Волован з горбушею за рецептом шеф-кухарки та судді «МайстерШеф» Ольги Мартиновської ідеально підійде для урочистого столу на дитячих святах, а також на кожен день.

Читайте також: Канапки з панкейків та авокадо – як приготувати святкову закуску

Волован – це закуска французького походження. Невелика випічка з листкового тіста заповнюється солоною чи солодкою начинкою.

Інгредієнти:

  • 300 г горбуші
  • 200 г листкового тіста
  • 200 мл вершків
  • цибуля-шніт
  • петрушка
  • яйце
  • сіль
  • перець
  • мускатний горіх

Спосіб приготування:

Налийте оливкову олію в сотейник, додайте цибулю і перемішайте. Додайте вершки, сіль, перець та мускатний горіх.

Наріжте горбушу і помістіть у сотейник, перемішайте. Коли начинка буде готова, відставте її вбік.

Викладіть листкове тісто, за допомогою форми зробіть 2 частини рибки, в одній виділіть круглу лунку, другу змастіть яйцем. Покладіть першу на другу, ложкою довільно намалюйте луску рибки і перекладіть на деко. Рибку змастіть яйцем і зверху. Поставте у духовку на 10 хв при 200°С.

Дістаньте рибку, приберіть вирізану лунку і заповніть місце начинкою з горбушею.

                   

Раніше ми писали, як приготувати смачну качку з яблуками , яка точно не підгорить.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top