Сироваріння по-запорізьки: як живуть та виготовляють продукцію місцеві крафтярі

Село Нововознесенка, Запорізький район. Тут, за 25 кілометрів від обласного центру, розташована мініферма-сироварня. Нині тут виготовляють близько 20 видів крафтового продукту.

А почалося все 10 років тому, коли власник Олександр Макухін вирішив круто змінити життя. Чоловік мав бізнес, постачав на українські заводи теплоізоляційні матеріали. Та криза 2008-го року змусила його шукати нові шляхи.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/sirovarinnja-po-zaporizki-jak-zhivut-ta-vigotovljajut-produkciju-miscevi-kraftjari/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sirovarinnja-po-zaporizki-jak-zhivut-ta-vigotovljajut-produkciju-miscevi-kraftjari

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top