Днями стали відомі імена переможців конкурсу “Харчові технології 2019”, який проводить Благодійний фонд Бориса Колеснікова. Цього року заявки на участь подали близько тисячі студентів з вишів зі всієї України. Журі обрали 30 найкращих стартапів у світі харчових технологій.
Серед кращих бізнес-рішень — розробка технології приготування шоколадних батончиків для профілактики ракових захворювань; проект пекарні-кав’ярні сімейного типу для людей з фізичними особливостями; пивне морозиво та багато іншого. Президент благодійного фонду Борис Колесніков привітав переможців проекту і підкреслив, що за такими креативними і талановитими студентами — майбутнє харчової галузі України. Переможці були нагороджені дипломами на поїздку в Кельн, на одну з кращих європейських виставок кондитерських виробів і снеків ISM 2019.
Юні інженери технологи відправляться в Німеччину в січні. Вони побувають на форумі, де їх очікує знайомство з новинками та інноваціями кондитерської промисловості (Сировина, технології виробництва солодощів, морозива, випічки, снеків), презентації та майстер-класи від зарубіжних фахівців, відвідування стендів провідних світових і вітчизняних брендів. У студентів також буде можливість домовитися про обмін досвідом та стажування на кращих виробництвах світу.
[embedded content]
Источник: https://tv5.zp.ua/news/stali-vidomi-imena-peremozhtsiv-konkursu-harchovi-tehnologiyi-2019/
Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook