Корисно, смачно та не б’є по гаманцю – такі критерії у кожного виробника. Деякі приїхали на свято їжі з інших областей країни, щоб познайомити запоріжців з продуктами власного виробництва.
Жодних стабілізаторів та замінників, запевняли виробники. На цінниках – вартість за кілограм, а як смакує ковбаса гості дізнавалися поруч – адже її одразу готували на грилі.
Доєднались до фестивалю не тільки виробники напоїв та їжі. Будь-які наїдки треба на чомусь подавати, тож запросили до участі і виробників різноманітного посуду. Організатори переконані – таких заходів місту не вистачає, а корисні вони і виробникам, і містянам.
Источник: https://tv5.zp.ua/news/svjato-dlja-gurmaniv-chim-lasuvali-zaporizhci-na-smachnomu-festivali/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=svjato-dlja-gurmaniv-chim-lasuvali-zaporizhci-na-smachnomu-festivali
Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook